miercuri, 27 iunie 2012

Cine eşti? Mi-e al dracului de greu să te mai înţeleg...

Cine eşti tu? Tu, cel care citeşti cu sufletul la gură cuvânt cu cuvânt? Cine eşti? Te-ai întrebat vreodată cine ești tu cu adevarat? Și nu ma refer aici la toate aceste roluri/ etichete pe care societatea te împinge să ți le pui. Stai puțin și gândește-te, de câte ori oare te-ai oprit din agitația cotidianului și pur și simplu ai meditat? De cate ori te-ai ascultat pe tine în ultima vreme?  Vreau să te cunosc. Vreau să-ţi cunosc identitatea. Să-ţi cunosc durerea. Suferinţele. Bucuriile. Sentimentele. Să te cunosc cu adevărat. Pe tine. Nu pe cel pe care-l arăţi lumii. Să îndrăzneşti să fii tu însuţi. Cu bune şi cu rele. Să îndrăzneşti să spui lucrurile pe care vrei să le spui fără să te gândeşti ce vor gândi cei din jur.
 
Să îndrăzneşti să spui unei persoane că o iubeşti, fără a te gândi la posibila respingere. Nu contează că eşti brunet, blond, şaten, că ai ochii albaştri, verzi, negri. Tot ce contează e că vreau să te cunosc. Să-ţi cunosc sufletul. Vreau să priveşti atent la tine, în adâncul tău. Vreau să te întrebi dacă cu adevărat asta e ceea ce vrei de la viaţa ta. Dacă asta e ceea ce ai visat. Dacă îţi place de persoana care eşti acum. Să te duci în faţa oglinzii, să priveşti insistent în ochii tăi, ca prin prisma lor să-ţi vezi sufletul. Cu adevărat asta e ceea ce vrei pentru tine?

Ai rămas atent/ă și sincer/ă la nevoile si la dorințele tale, sau te-ai afundat în comoditate și în mediocritate și ți-ai lăsat visele să piară? La câte din dorinţele tale ai renunţat? La câte calităţi unice ai renunţat doar pentru că nu se potriveau cu lumea de afară. Gândeşte-te bine şi apoi… spune-mi cine eşti tu. Vreau cu adevărat să ştiu! Cine eşti?
 
Te îndemn să stai și să cauți mai în profunzime, te îndemn să te descoperi, să afli cine ești cu adevărat. Pentru că atunci când ai găsit raspunsul, întreaga ta lume se tranformă, întreaga lume și-arată frumusețea și îți vei da seama că nu exista nimic de care să-ți fie frica, îți vei da seama de câtă bunătate și iubire e in lumea întreaga… Dă-ți seama CINE EȘTI și creează-ți propria viață și propria realitate exact așa cum îți dorești cel mai mult!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu