vineri, 15 iunie 2012

C.I.C.I. de la Sistem debutează în cariera solo cu piesa “Run Away”!


C.I.C.I. de la Sistem vine în 2012 cu o piesă ce reprezintă debutul său în cariera solo. Alături de Anushka, pe numele său real Alina Anușca, C.I.C.I. a lansat piesa “Run Away”.
Cu o experiență greu de egalat, C.I.C.I. este o emblemă a muzicii de calitate din Romania. S-a nascut în Baia Mare și a abosolvit Liceul de Artă Baia Mare, secția percuție. De asemenea, a urmat și cursurile Academiei de Muzică “Gh. Dima”, din Cluj Napoca, tot la secția percuție. Deși este cunoscut ca membru al trupei Sistem, C.I.C.I. este un muzician de sine stătator, care se remarcă prin calitățile sale excepționale de compozitor.

Anushka a absolvit școala de canto Compania de artiști "Dorian's Art"  a Danei Dorian, iar CV-ul fiindu-i plin de colaborări cu majoritatea artiștilor din țară, ca membră a trupei de backing vocals Pinky. Întrebata fiind cum a început acest proiect, aceasta a declarat: "Cici m-a stresat cu telefoanele până am înregistrat piesa și nu, nu a încetat! Mă bucură nespus această colaborare, pentru că Cici are un istoric muzical frumos, este un om echilibrat și cu care pot să fac pașii corecți pe acest drum, așa cum ne dorim amandoi. Unde țintim? Aș vrea să cred că orizontul pe care ni l-am stabilit presupune multa muncă, răbdare, ambiție, oamenii potriviți în momentele potrivite, coloană vertebrală, dar și succese."

Piesa "Run Away" se bucură de un sound aparte, care îmbina percuțiile cu elementele specifice anului 2012, iar Anushka este exact ceea ce avea nevoie această piesa pentru a deveni un hit. Pentru a îi urmării și pentru mai multe detalii, îi puteți gasi pe facebook C.I.C.I. feat Anushka .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu