marți, 26 iunie 2012

Alex Velea a lansat videoclipul piesei "Minim doi"!


Piesei ''Minim Doi'', lansată pe scena ''Romanian Music Awards'' în fața a peste 50.000 de oameni, a declanșat o adevărată isterie, iar artistul a înțeles că trebuie să filmeze urgent un videoclip.  

Cântată live pentru prima dată la Romanian Music Awards, Alex a lansat saptămâna trecută varianta oficială și a filmat videoclipul, pe care l-a postat deja pe you tube și pe care îl vom vedea cât de curând pe TV. Clipul ''Minim doi'' a fost filmat în cartierul Ferentari din București alături de gașca lui dansatori și câteva zeci de figuranți, iar personajul principal feminin este nimeni alta decât colega sa de la HaHaHa Production, Ruby. Conform scenariului, cei doi fac un grătar cu mici si cârnați, înconjurați de zeci de copii din cartier. 

"'Minim doi'' este o piesă care sper să trezească in voi pofta de distracție și setea de iubire. Vreau să dansați și sa iubiți cu pasiune ascultând-o", spune Alex Velea despre piesă.


Clipul ''Minim doi'' spune povestea unei zile toride de vara, petrecută cu gașca de prieteni în fața blocului, regia aparținându-i lui Iulian Moga. Filmarile s-au desfășurat în cartierul Ferentari și au adunat in jurul lui Alex sute de fani. Printre ei, mulți copii care n-au ratat ocazia de a-i arăta lui Alex schemele lor de dans, pentru ca mai apoi să-i scandeze numele.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu