duminică, 8 iulie 2012

Compania 7 a filmat videoclipul primului lor single!


Vineri seara am avut deosbita plăcere ca alături de Compania 7 și alături de prieteni dragi lor, să particip la avanpremiera videoclipului, primului lor single, “Be a Star”! Un videoclip care exprimă extrem de explicit, drumul în ascensiune a unei cariere, indiferent de profesie, studii sau situație socială. Întotdeauna va exista cineva în viața asta care v-a încerca să îti pună o piedică sau să te oprească din drumul pe care îl urmezi. Compania 7 s-a gândit să transpună în versurile piesei, “Be a Star”, dorința lor personală de a ajunge undeva cât mai sus în cariera lor muzicală. Videoclipul single-lului fiind unul dinamic, comic, cu un vibe pozitiv și foarte energic.

Cum a luat naștere Compania 7?
Totul a pornit într-o garsonieră din București, din joacă, spun ei. Într-o zi au umplut o cafenea, iar treptat visul lor prindea contur și devenea realitate. Cu multă ambiție, multe vise și dorințe la purtător, dar și cu un feedback pozitiv, Compania 7 începe să pășească usor în showbiz-ul românesc. 

Ce înseamna Compania 7?
Numele de Compania 7 vine de la a 7-a promoție a Companiei de Artiști “Dorian’s Art”, marca Dana Dorian, locul unde s-au întâlnit și au realizat că au în comun o mare pasiune: MUZICA!


Cine este de fapt Compania 7?
Marcel Lovin, Mihai Grigoraș, Andrei Radu și Cristina Caramarcu, formula inițială a Companiei 7, alături de doi amici Bogdan Bobocea și Felix Dumitrescu, au postat pe you tube un video aparte și original, un cover al piesei “Taxi - Cele 2 cuvinte”, video pe care Dan Teodorescu l-a plăcut și apreciat imediat. Acesta din urmă le-a oferit șansa celor din Compania 7 de a cânta piesa în stilul lor original, în deschiderea concertului UB40.


Deși sunt noi în showbiz și în industria muzicală românească, Compania 7 este o trupă cu experiență, cântând atât la petreceri private, evenimente, cât și prin cluburi. Show-ul “Unplug Yourself!”, pe care Compania 7 îl pune în scenă în concerte este unul interactiv, conținând momente cu publicul, invitați speciali și momente de coregrafie.


Câte ceva pe scurt despre fiecare:

Cristina Caramarcu – lead singer:

Este singura fată din trupă, extreme de talentată și foarte romantică. Are un timbru special și cameleonic. Dacă ar fi să se descrie în 2 cuvinte ar spune “At last”, varianta Eva Cassidy. Nu-i place singurătatea așa că îi are mereu alături pe colegii ei de trupă. 



 

Marcel Lovin – lead singer:

Original, plin de idei și extrem de creativ. Este "capul răutățiilor" la capitolul show. Fost concurent la “Vocea României” în echipa lui Smiley, alături de care lucrează la piesele proprii. Joacă în piese de teatru și producții de televiziune și adoră să fie pe scenă. Cochetează și cu regia.

 

Andrei Radu – guitar, backing vocals:

Deși absolvent al Academiei de Studii Economice, pasiunea principală o reprezintă chitara. Inventa melodii având ca versuri materia pentru care se pregătea la facultate. Veșnic îndrăgostit, într-o zi i-a cântat iubitei lui la chitară, de pe scenă.

 

Sorin Antonie :

Absolvent al Conservatorului din București, axându-se pe muzica clasică. A participat la evenimente împreuna cu “Orchestra Tinerimea Română”, puse în scenă la Ateneul Român. În 2010 cânta pe aceeași scena cu Rona Hartner, pe care o acompania la pian.




 



Mihai Prejban:

Coordonatorul trupei de teatru “Hoolee Logans” de peste 10 ani. Și-a făcut debutul în teatru cu piesa “Platonov”, la Teatrul Mic din București, visând să ajungă un actor renumit. Cântă la chitara electrică în multiple formule de live-band din țară. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu