vineri, 24 august 2012

Go Play Art – o nouă direcţie, un alt sens!


Câţi dintre noi nu s-au simţit cel puţin odată în viaţă timoraţi fără motiv, rezervaţi sau din contră, copleşiţi de tumultul acesta de emoţii pe care viaţa ni-l aruncă mereu în cale? Sau câţi nu şi-au dorit să urmeze calea actoriei, însă nu au ştiut cum să înceapă şi dacă au talentul sau chemarea pentru a avea succesul pe care şi-l doresc? 

Indiferent în ce situaţie te regăseşti, am trei cuvinte pentru tine : Go Play Art. Go Play Art este o şcoala de actorie pregătită să-şi iniţieze cursanţii atât în arta dramatică, cât şi să adopte un mod de viaţă liber, lipsit de constrângeri şi temeri care îngrădesc personalitatea individului.

Atelierele de jocuri teatrale, metodele de improvizaţie, abordarea de texte cât mai diverse, cursurile de dicţie şi retorică, îmbunătăţirea memoriei şi acea senzaţie unică că te afli printre prieteni sau chiar într-o mare familie, după cum mărturisesc şi foştii absolvenţi, toate aceste ingrediente ajută la dezvoltarea integrală a personalităţii, creşterea inteligenţei emoţionale şi înlăturarea timidităţii.

Go Play Art este formată dintr-o echipă tânără, entuziasmată şi pusă pe treabă. Cu o experienţă vastă în domeniul actoriei, antrenorii licenţiaţi U.N.A.T.C. sunt pregătiţi să vă dezvăluie, pe de-a lungul şedinţei de 90 de minute organizată săptămânal, secretele care se află în spatele cortinei şi toate trucurile pe care un actor trebuie să le cunoască. Cursul se desfăşoară pe module de câte 4 şedinte pe lună şi locaţia este situată pe strada Măgura Vulturului numărul 6, Vatra luminoasă. Odată înscrişi, cursanţii vor intra în baza de date a firmelor de casting şi vor fi prezentaţi casei de producţii cu care Go Play Art colaborează în ceea ce priveşte realizarea filmelor, reclamelor tv şi a scurt metrajelor.

Cursurile sunt modulate pe etape: exerciţii teatrale specifice metodei, improvizaţii şi abordare de texte şi realizarea unui spectacol ce va fi jucat pe o scenă profesionistă de teatru. Deschise pentru orice categorie de vârstă şi fără să fie necesare studii anterioare sau atestate, perioada de înscriere începe de pe 25 august, în limita locurilor disponibile.

De ce este diferită de alte şcoli de profil? Spre deosebire de alte şcoli, Go Play Art pune accentul pe joacă, pe stabilirea de legături între membri şi pe învăţarea lejeră, în ritmul fiecăruia, fără să existe nici măcar o clipă impresia că eşti judecat sau măsurat în vreun fel de cei care te înconjoară. Vei învăţa să-ţi educi corpul şi mişcarile involuntare, să-ţi dezvolţi o exprimare clară şi eficientă, să-ţi îmbunătăţeşti lucrul în echipă şi să cunoşti toate tehnicile de abordare ale unui text complet nou atunci când vei merge la castinguri.

Prieteni, voie bună, energie, distracţie. Aceasta pare să fie reţeta succesului, iar Go Play Art o stăpâneşte din plin. Aşa că ce mai aştepţi? Vrei să poţi ieşi de fiecare dată de la cursuri cu zâmbetul pe buze şi cu sentimentul că zilnic înveţi ceva nou despre tine? Vrei să-ţi încerci norocul în artă şi să porneşti cu dreptul?

Vrei să redevii tu? Cu Go Play Art, niciodată nu este prea târziu!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu