miercuri, 19 decembrie 2012

Din inimă pentru inimi!

 Astăzi , 19 Decembrie 2012, Dragoş Chircu şi Compania 7 şi-au unit forţele pentru a înveseli şi pentru a aduce un zâmbet pe chipurile brăzdate de suferinţă ale copiilor de la secţia de pediatrie - oncologică a spitalului Marie Curie din Capitală.

Secţia de oncologie a spitalului Marie Curie este locul în care aceşti îngeraşi, diagnosticaţi cu o boală cruntă, îşi găsesc motivaţia şi forţa de a lupta prin cele mai mici mici gesturi, menite să le aline suferinţa. Dragoş Chircu şi Compania 7 au hotărat ca în preajma sărbătorii Crăciunului, aceşti copii să poată fi ajutaţi de fiecare dintre noi, oferindu-le oricât de puţin. Totodată, ei îi vor colinda pe micuţii internaţi în spital şi le vor împărţi cadouri, încercând să transforme pentru câteva minute această secţie într-una de poveste şi sărbatoare.

Dragoş Chircu şi Compania 7 doresc să tragă un semnal de alarmă în privința faptului că aceşti copii trebuie ajutaţi nu doar în perioada sărbatorilor, ci şi pe tot parcursul anului. Vizita va avea loc la ora 15:00 în spaţiul de joacă special amenajat a secţiei de oncologie, aflat la etajul 4 al spitalului. Colindele vor fi cântate şi susţinute în varianta acustică, atât Dragoş cât şi cei de la Compania 7 fiind acompaniaţi de o chitară.



CAMPANIE UMANITARĂ "ŞI TU POŢI AJUTA!"
Doneaza 2% din impozitul pe venit - FORMULAR 230

FUNDATIA "SPERANTA PENTRU COPIII ROMANIEI"
de pe langa S.C.U.C. "M.S. Curie", Bucuresti, Bl.Constantin Brancoveanu nr. 20, sector 4
CIF 8018755
Cont: RO51RNCB0075035228060001


Jandarmeria Capitalei susţine performanţa Spitalului de Copii "Marie Curie"!

Peste 600 de jandarmi bucureşteni au direcţionat 2% din impozitul pe venit către fundatia spitalului "Speranta pentru Copiii Romaniei".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu