joi, 20 decembrie 2012

Ajută-i să zâmbească!

Săptămâna aceasta la Observator se încercă să dăruim bucurie acolo unde este suferinţă, boală şi uitare. De Crăciun ne dorim să aducem puţină speranţă copiilor din spitale. Pentru ca aceştia să uite de cancer, perfuzii dureroase şi mai ales de singurătate. Şi tu poţi să-i ajuţi.

Aici şi acum. "Ajută-i să zâmbească
"! O campanie Fii Observator căreia i s-au alăturat Dragos Chircu şi Compania7!



Suferă mai mult decât un om mare, deşi are doar 10 ani. Mai bine de o lună, citostaticele l-au ţinut izolat. Este povestea lui Alexandru, un băiat pentru care salonul de spital s-a transformat în casa, iar asistentele îi sunt acum a doua familie. Baiatul suferă de leucemie, o forma rar întalnită chiar şi la adulţi. Noi îi putem reda speranţa de Craciun, într-o campanie Observator: Ajuta-i sa zâmbească! - Povestea lui Alexandru



Un alt copil întâlnit la spitalul Marie Curie este Ionuţ. El trece prin chinuri cumplite, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer osos.

Durerea nu are limite pentru un copil de 13 ani din Constanţa. Diagnosticat cu cancer osos, Ionuţ trece prin cele mai cumplite chinuri. Acum o săptămână boala l-a lăsat fără o mână. Peste toate trece singur. Tatăl s-a stins şi el răpus de cancer, iar de la mama care l-a abandonat nu i-a mai rămas nici măcar amintirea. - Povestea lui Ionut


Ieri  pe 19 Decembrie 2012, Dragoş Chircu şi Compania 7 s-au alăturat campaniei Ajută-i să zâmbească, oferindu-le un ajutor copiilor de la secţia de Octopediatrie a spitalului Marie Curie din Capitală. Micuţii îşi găsesc motivaţia şi forţa de a lupta prin cele mai mici mici gesturi, menite să le aline suferinţa. Dragoş Chircu şi Compania 7 au hotărat ca în preajma sărbătorii Crăciunului, aceşti copii să poată fi ajutaţi de fiecare dintre noi, dăruindu-le oricât de puţin.

Totodată, ei i-au colindat pe micuţii internaţi în spital şi le-au împărţit cadouri, încercând să transforme pentru câteva minute această secţie într-una de poveste şi sărbatoare.

Dragoş Chircu şi Compania 7 doresc să tragă un semnal de alarmă în privința faptului că aceşti copii trebuie ajutaţi nu doar în perioada sărbatorilor, ci şi pe tot parcursul anului. Vizita a avut loc în spaţiul de joacă special amenajat a secţiei de oncologie, aflat la etajul 4 al spitalului.
















 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu