marți, 22 ianuarie 2013

Suflete pentru un suflet. Pentru ANA!


ANA ELENA SOARE are 2 ani si 7 luni si a fost dignosticata in data de 10.12.2012 cu LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA. Mos Craciun anul acesta a adus tristetea si disperarea in familia Soare...
In momentul de fata, Ana este internata in clinica Ausburg – Germania, una dintre clinicile din Europa cu cele mai bune rezultate pe acest diagnostic. Familia Anei are nevoie de sprijinul fiecaruia pentru a putea aduna suma care este necesara pentru tratamentul in strainatate. La o prima estimare aceasta suma este de 80.000 Euro. Durata tratamentului depinde foarte mult de reactia pe care organismul ei o va avea.




“Luni 10.12.2012, am aflat ca micuta mea raza de soare Ana Elena Soare care nu are decat 2 ani si 7 luni, are “Leucemie Acuta Limfoblastica”. Trei cuvinte care imi rasuna obsesiv in cap de o saptamana, trei cuvinte atat de dure si nedrepte pentru un sufletel atat de dulce si nevinovat. Imi vine foarte greu sa ma adun dar trebuie sa lupt! Trebuie sa o salvam, alta varianta nu pot concepe.
Suntem deja la Spitalul Fundeni Sectia II pediatrie . Am terminat tratamentul cu prednison si de maine dupa rezultatul analizelor (vom vedea cat de bine a raspuns la acest medicament si in functie de aceasta ce schema de chimioterapie va urma) incepem prima cura de citostatice.
La finalul acestei cure ( adica aprox 4 saptamani) trebuie sa fiu gata sa plec cu ea in strainatate. Medicii de la Fundeni sunt cei mai buni din Romania dar eu vreau si conditii adecvate pentru tratatrea acestei boli astfel incat sansele ei sa fie 100%.
Asteptam raportul medical tradus pentru a putea solicita acceptul pentru transfer in strainatate in functie de raspuns urmand sa alegem intre: San Matteo -Pavia Italia, Ausburg - Germania si SF ANA Austria.
Din cate am inteles acestea au fost clinicile din Europa cu cele mai bune rezultate pe diagnosticul nostru. Din pacate din cate am inteles clinica AKH din Austria este specializata pe adulti si tineri peste 18 ani.
Avem nevoie de sprijinul fiecaruia pentru a putea aduna suma care ne este necesara pentru tratamentul in strainatate. La o prima estimare aceasta suma este de 80.000 Euro. Durata tratamentului depinde foarte mult de reactia pe care organismul ei o va avea.
Pentru a facilita strangerea de fonduri sotul meu Bogdan a deschis doua conturi (lei si euro) la BRD, in care puteti depune orice suma de care va puteti lipsi, cu titlul de donatie.” -  acesta fiind mesajul Iuliei, mama Anei.


Roxana Andronescu,  fosta solista a trupei Spin, nu a ezitat in luarea unei decizii de a o ajuta pe Ana, la aflarea povestii. Imediat, Roxana a creat un grup pe reteaua de socializare Facebook , Pentru Ana Elena Soare pentru a comunica mult mai usor, legat de toate actiunile pe care aceasta incerca cu ajutorul oamenilor sa le pun in practica cu scopul de a atrange banuti cat mai multi pentru ANA.
In cele din urma, pe data de 24 Ianuarie are loc primul eveniment caritabil cu scopul strangerii de fonduri necesare tratamentului micutei. ACEST CONCERT LIVE, este modul in care ARTISTII din prezentarea de mai jos si nu numai, au ales sa sprijine eforturile familiei Soare de a strange banii necesari tratamentului Anei. Seria de concerte care va incepe odata cu primul eveniment sustinut de clubul DOWNTOWN si SUCCES EVENTS MEDIA va continua, organizatorii propunandu-si sa puna in scena cate un concert sau chiar doua pe luna.
Asadar, va invitam la acest concert,
in cadrul caruia vor concerta: Aurelian Temisan, Julia Jianu, Cristi Dumitrascu, Vladan Beatrice, Trupa Haiducii, Anamaria, Marius Balan, Bogdan Vladau si alti artisti. Intrarea este libera, donatii putand fi facute in urnele special amenajate. In acelasi ne putem bucura cu totii de o seara minunata in compania unor voci de exceptie si putem ajuta un copil care are nevoie de sprijinul nostru.

Pentru cei care nu pot ajunge la concerte, ramane si varianta donatiei personale care se poate face oricand in conturile:

RO63BRDE426SV55718364260 – RON
RO59BRDE426SV55718444260 – EURO
Cod BIC: BRDEROBU, BANCA – BRD Sucursala Piata Delfinului, conturi deschise pe numele SOARE BOGDAN VIRGILIU
Puteti dona si prin PayPal!
Multumim pentru ajutor.


Site Ana Elena Soare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu