sâmbătă, 1 septembrie 2012

La Mulţi Ani Bogdan Vlădău!



În urmă cu un an şi jumătate, Bogdan a lansat prima piesă din cariera sa muzicală, numită „Hila”, clipul piesei venind la 6 luni după lansarea single-ului. Odată cu cel mai recent single al său, "Time to move", Bogdan Vlădău a devenit un tip profund și plin de mister. "Time to move" este piesa la care a lucrat alături de Paul Coman, Dan Tărnăuceanu, Mădălin Costel Boerescu, Muneer Al Obeidli, Dr. Slim și Thomas, un mix româno-arabo-nigeriano-german.
""Time to move", zic eu, lasă un mesaj mai profund acest nume, sper să înțeleagă publicul ceva din acest mesaj subliminal" declara Bogdan Vlădău presei.

 

În videoclip Bogdan a folosit o actriță străină, pe nume Thea, care seamănă leit cu Claudia Schiffer. Filmările au avut loc la Oradea Shopping City și au durat o zi, videoclipul fiind un clip de imagine, cu foarte puține personaje și regizat de Anthony Icuagu. 

Deşi pentru Bogdan muzica este pe primul plan, acesta a lansat MOB, împreuna cu Mihaela Drafta, prima linie masculină de swimwear Premium din România, brand românesc ce beneficiază de o campanie internațională realizată alături de faimosul manechin internațional Jay Zan. Chiar dacă Bogdan şi Mihaela nu mai formează un cuplu, Bogdan a declarat: "Am în continuare o relație minunată cu Mihaela, de mare prietenie, muncim împreună şi avem niște proiecte foarte frumoase și promițătoare în zona de fashion!".

Se pare că anul 2012 aduce schimbări majore în viaţa lui Bogdan pe toate planurile. Astăzi, acesta din urmă, îşi sărbătoreşte ziua de naştere, iar prietenii apropiaţi au dorit să ii spună La Mulţi Ani într-un mod extrem de original: La Multi Ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu