joi, 25 aprilie 2013

Vino la preslectie pentru a 11-a promoție a Companiei de Artiști Dorian's Art!



Indiferent unde îţi arunci privirile în zilele noastre, găseşti peste tot cântăreţi, actori, scriitori şi artişti de tot felul. Dar te-ai întrebat vreodată cum sau cine îi ajută să-şi urmeze chemarea? Dana Dorian este unul dintre aceşti oameni deosebiţi, care ne arată cum îi călăuzeşte pe cei aflaţi la începutul drumului artistic, iar în acelaşi timp, îşi trăieşte viaţa exact aşa cum îşi doreşte: cu optimism, simţ critic şi o doză inconfundabilă de umor. 
Compania de Artişti "Dorian's Art" a fost înfiinţată în anul 2005 din dorinţa de a promova talentele adevărate, iar asta îi aduce cele mai mari bucurii chiar şi astăzi, toţi cei care i-au fost elevi devenind copiii ei de suflet. "Cred în voci reale, talente indubitabile, muzică de calitate și sfințenia scenei, oricâte exemple de non-valori cu succes s-ar strădui să-mi dea piața romanească." - Dana Dorian


În virtutea unei pregatiri profesionale desăvarșite, Compania de Artiști a inclus, înca din anul 2005, in modulul principal de Canto, cursuri de teorie muzicală, improvizație muzicală, improvizație teatrală, mișcare scenică, dicție și simulări de interviuri cu presa. Anual, Compania de Artiști organizează cantonamente de studii în locatii din Brasov, Fagaraș sau Constanta și audiții cu public și invitați din media și show-biz.


Dintre absolvenţii Companiei de Artiști, antrenați cu răbdare și profesionalism de profesorii Dorian și Tudor, fac parte nume astăzi cunoscute din showbiz: 

Dragoş Chircu – finalist Vocea României 

"Cand am inceput cursurile Companiei am venit pregatit pentru o scoala de muzica, dar dupa ce am luat parte la cateva ore am realizat ca nu era ceea ce ma asteptam. Si asta,  pentru ca de la scoala imi placea sa chiulesc, iar aici abia asteptam sa vin, devenind putin cate putin dependent de atmosfera si de oamenii care ma inconjurau.
Nu ma gandesc la Compania de Artisti ca la o scoala de muzica, ci ca la o a doua familie. Este locul unde toti te sprijina in tot ceea ce faci, chiar daca reusesti sau nu ceea ce ti-ai pus in cap. Cea mai buna parte este ca studiul se face cu placere si nu simti presiunea muncii, desi la sfarsitul zilei simti aceea epuizare placuta. Si intelegi ca astazi ai mai slefuit un pic din artistul ce urmeaza sa se contureze."
 

Cristi Nistor – finalist Vocea României

„Desi nu am fost un elev silitor, sunt mandru sa spun ca am cunoscut-o pe Dana prin 2005 si ca, atat Compania, cat si ea, au stat la baza formarii mele muzicale, dar in special ca om. Consider ca daca esti putin pasionat, evolutia nu are cum sa intarzie! Insa un astfel de mediu te creste, te ridica, te caleste ba chiar iti sufla-n ceafa... daca vrei performanta, daca vrei ceva si nu doar nimic. Iar Dana e oglinda acestei Companii, omul ce insufleteste atmosfera. (Pont: cand ridica tonul, inseamna ca ai comis-o, asa ca stai smirna, altfel ti-o furi! ) Lasand gluma la o parte, imi face deosebita placere sa pot sa recomand o echipa serioasa, muncitoare si pasionala! Asa ca daca sunteti pregatiti pentru evolutie, pentru prietenii, pentru zambet si muzica, va recomdand Compania! Acolo tre sa ajungeti. Daca nu stiti adresa, lasati-mi un mesaj pe privat... Bafta!”


Marcel Lovin / Cristina Caramarcu  – trupa Compania 7

"Lucrurile sunt simple cu pasi mici. In orice meserie ai nevoie de scoala! Si daca nu-ti place ideea de scoala, atunci poti sa spui ca mergi intr-un loc unde o sa cunosti oameni frumosi,talentati si cu mare chef de cantat! Cel mai important om de acolo o sa te invete sa canti! Asta nu inseamna ca o sa cante in locul tau ! Trebuie sa constientitezi ca doar de tine depinde cat si cum vrei sa canti…si mai ales de ce vrei sa canti. Este locul unde eu am invatat TOT. Unde am aflat ca muzica nu e chiar seara aia de karaoke pe care eu o credeam concert! O scoala pe bune si nu pe pile. Un loc cu oameni de la care ai ce sa inveti . O scoala care-ti trezeste spiritul competitiv si unde o razi, o sa plangi... asta pentru ca locul intai trebuie sa fie al tau mereu! Eu am fost cel mai obraznic copil din curtea scolii !! Dar iata-ma!! Unul din elevii care a inteles de ce vrea sa faca parte din Compania de Artisti si astazi a facut din muzica o pasiune,o munca,o satisfactie,o scara pe care urca mereu,un serviciu, un mod de viata,un salariu. Tu vrei sa faci asta??"

 

Roxana Andronescu – Spin

"Sunt mandra ca fac parte din aceasta familie si ca Dana imi este prietena. Si pentru ca nu trebuie sa spun decat trei cuvinte, ma voi rezuma la: Valori, Gand, Arta! Daca vrei sa te transformi intr-un artist atat de repede si atat de natural, nu ai decat o singura sansa: indreapta-ti pasii urmatorului an spre bancile Companiei! Inscrie-te!" 

 
 







Ana Baniciu – Lala Band, Pariu cu viaţa 

"Compania de artisti m-a format, m-a pregatit si m-a invatat ce inseamna cu adevarat ARTISTUL! Am trait cea mai vizibila schimbare ca om si am vizualizat toti pasii spre maturizarea unui artist! Ma bucur ca am avut inspiratia sa ma inscriu in aceasta companie si va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru!"
 



 Vrei sa fii artist și să cânți pe scenele țării? Vrei să ai șansa de a fi tu urmatorul câștigator al Vocii României sau al altui concurs de prestigiu? Compania de Artisti Dorian’s Art își deschide portile pentru a 11a promotie. Înscrie-te la cea de-a 11-a preselecție a Companiei de Artisti, la care te invita muzicienii Dana Dorian și Andrei Tudor, recunoscuți pentru faptul ca nu fac decât pariuri muzicale câștigatoare. Preselectiile se vor desfasura în zilele de vineri și sâmbătă, 26 si 27 aprilie, între orele 12-18, la The Push Club (Bdul Carol I nr. 61, intersectia cu Calea Mosilor).